Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

18.12.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, öğrencilerin görüşlerini, önerilerini ve taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla 18 Aralık 2023 tarihinde Merkez Kampüs’te öğrenimlerine devam eden öğrenciler ile bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol’un eşlik ettiği görüşmede, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, öğrencilerle akademik programlar, kampüs yaşamı, öğrenci kulüpleri gibi konularla ilgili istişarelerde bulundu.

Öğrencilerden gelen tüm talep ve önerileri yakından takip ederek ivedilikle çözüme ulaştırmak için gerekli adımların atılacağını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, gençlerin üniversite yönetimine daha yakın hissetmelerine ve üniversite deneyimlerini daha olumlu hale getirmelerine yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti.