Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent Koordinasyonunda, İç Paydaş Toplantısı Gerçekleşti

20.08.2024
Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü ve İnsan Kaynakları, Kariyer ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü (İKAK) İç Paydaş Toplantısı, 20 Ağustos 2024 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent koordinasyonunda çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’in, araştırma üniversitesi olma yolunda yapılan çalışmalara değindiği açılış konuşmasının ardından, İnsan Kaynakları, Kariyer ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü adına Kariyer Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Bektaş Çiftçi ve Kariyer Planlama Dersi Öğr. Gör. Gülşah Şükran Kale Yolcu koordinatörlüğün tanıtımını gerçekleştirerek, ADÜ Kariyer Günleri ’24 etkinliği ve Birim Kariyer Temsilcilerinin görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verdi.

Kalite Koordinatörlüğünü temsilen Öğr. Gör. Cantürk Genç’in, koordinatörlüğe bağlı yeni açılan ofisler hakkında bilgi vermesi ile toplantı sona erdi.