Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent’e Akademi Camiasından Ziyaret

23.03.2023
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Bülbül, 22 Mart 2023 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Üniversitelerin eğitim seviyesi yükseldikçe, bilgi ve kabiliyetleri arttıkça, ülkemizin  sosyal ve ekonomik gelişiminin de aynı oranda hızlanacağına değinen Prof. Dr. Gülfettin Çelik ve Prof. Dr. Yaşar Bülbül, “Yaygın ve güçlü eğitim kurumlarına sahip ülkelerde refah da artıyor. Yükseköğretim kurumlarının ülke genelindeki işlevi oldukça önemlidir.” ifadelerini kullandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin yapacağı çalışmalarla yükseköğretimin taşıyıcı birer unsuru olarak her geçen gün daha da dikkat çekeceğini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Üniversitemizi elimizden geldiğince geliştireceğiz ki toplumumuz da gelişsin. Üniversitemizi daha ileriye taşıyacak adımları beraber atacağımız yeni bir döneme girmiş bulunmaktayız.” dedi.

Prof. Dr. Çelik ve Prof. Dr. Bülbül’ün, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e yeni görevinde başarılar dilemesinin ardından ziyaret sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN