Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, 6. Didim Zeytin Festivalinde Didim MYO Stantında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

12.10.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Didim Kaymakamlığı öncülüğünde bu yıl altıncısı düzenlenen ve 11-13 Ekim 2024 tarihleri arasında konuklarını ağırlayacak 6. Didim Zeytin Festivali'nde, Didim Meslek Yüksekolu tarafından açılan stantta öğrencilerle bir araya geldi.

3 gün sürecek festivalde, zeytin, zeytinyağı ve zeytin içerikli ürünler tanıtılacak. Didim Ziraat Odası'nın destekleriyle zeytinyağlı ve zeytin içerikli ürünleri festivale katılanlarla buluşturduklarını belirten Didim Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Burçin Başarık Şen, Aşçılık Bölümü 2. sınıf öğrencileriyle birlikte verimli bir festival süreci geçirdiklerini söyledi. Öğrencilerin hem festival ortamını görmelerini hem de ürettikleri ürünlerle Aydın'ın ve Didim'in tanıtımına katkı sağladıklarını belirten Öğr. Gör. Şen, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent'in ziyaretiyle de öğrencilerin büyük sevinç yaşadığını ifade etti.

Didim'in önemli turizm simgelerinden Apollon Tapınağı etrafında gerçekleşen festival, 13 Ekim 2024 Pazar günü akşam saatlerine kadar konuklarını ağırlayacak.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN