Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

REKTÖRÜMÜZ PAMUKÖREN JEOTERMAL SANTRALİNİN AÇILIŞINA KATILDI

21.11.2016
Kuyucak ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük 3. jeotermal santrali olma özelliği taşıyan Pamukören Jeotermal Santralinin açılışı 7 Kasım 2016 tarihinde Valimiz Ömer Faruk Koçak, Rektörümüz Prof.Dr Cavit Bircan, İlçe kaymakamları ve belediye başkanları ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Enerji Bakanı Berat Albayrak tarafından Telekonferans yöntemiyle açılışı yapılan Türkiye’nin 167, Aydın’ın 2. Büyük enerji santrali olma özelliği taşıyan Pamukören Jeotermal  santralinin  Aydın için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Açılış töreninin ardından Valimiz Ömer Faruk Koçak,  Rektörümüz  Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca’nın bulunduğu protokol üyeleri,  kısa bir süre önce  yapımı tamamlanarak eğitim-öğretim faaliyetlerine yeni binasında devam eden Kuyucak Meslek Yüksekokuluna ziyarette bulundu.

Vali Koçak, okul hakkında Rektörümüzden bilgiler alırken, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Valimize binanın yapım aşamasında ve tamamlanma sürecinde gösterdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN