REKTÖRÜMÜZ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

03.11.2017
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Aydın My Kolej Müdürü Fatih Karahan, okul öğretmenleri ve öğrencilerini, 2 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz Senato Odası’nda ağırladı.

My Kolej öğrencileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, öğrencilerin okulları hakkında bilgi alırken, Üniversitemiz hakkında da bilgiler paylaştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Bircan, öğrencilere başarılar dileyerek okul yönetimine de teşekkür etti.

Öğrenciler üniversitede olmaktan mutluluk duyduklarını belirtirken tekrar bir araya gelmek istediklerini ifade ettiler. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen buluşma, öğrencilerin Rektörümüzle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.