Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Ortak Dersler Koordinatörlüğü Bölüm Başkanları ve ADÜZEM Personeli ile Demokrasi Müzesinde Buluştu

28.06.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ADÜZEM) personeli ile 5İ derslerinden Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Türk Dili Bölüm Başkanları ve öğretim elemanlarıyla Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nde bir araya geldi.

Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Ortak Dersler Koordinatörlüğü’nün bağlı olduğu Rektör Yardımcısı ve ADÜZEM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cumali Öksüz, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Musa Gümüş, Türk Dili Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ferda Zambak, öğretim elemanları ve ADÜZEM personeli katıldı. 

Uzaktan eğitimde yakalanan başarının Aydın Adnan Menderes Üniversitesi için önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, başarılı süreç için ADÜZEM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cumali Öksüz başta olmak üzere ADÜZEM personeline ve Ortak Dersler Koordinatörlüğü altında nitelikli uzaktan eğitimi gerçekleştiren bölüm öğretim elemanlarına teşekkür ederek, bölüm başkanları ile bilgi alışverişinde bulundu. 

Henüz Pandemi başlamamışken Üniversitemiz bünyesinde uzaktan öğretimde yaşanan deneyim ve tecrübenin Pandemi sürecinde altyapının oluşturulmasında temel teşkil ettiğini ifade eden Prof. Dr. Cumali Öksüz, “Süreçte rol alan öğretim elemanlarımızın gayretleri için teşekkür ediyorum. Ortaya konan özverinin rektörümüz tarafından bizzat takdir edilmesi motivasyonu yükseltici önemli bir unsur oldu.” dedi.

Program, toplu fotoğraf çekimi ve Demokrasi Müzesi’nde Merhum Başvekilimiz Adnan Menderes’in hayatı, siyasi yaşamı ve çok partili hayata geçiş sürecinde demokrasiye yapılan katkıların anlatıldığı; görseller ve betimlemelerle ziyaretçilerin buluştuğu seçkinin gezilmesiyle sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN