Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Öğrencilerimizi ve Mezunlarımızı EGEKAF’a Davet Etti

11.02.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından 20-21 Mart 2022 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek, nitelikli iş gücü ile sektör temsilcilerini bir araya getiren Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’na öğrencilerimiz ve mezunlarımızı davet etti.

Türkiye’nin, Avrupa ortalamasının oldukça üzerinde bir genç nüfus potansiyeline sahip olduğunun altını çizen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, nitelikli işgücünün istihdama kazandırılmasının geleceğimiz için son derece önemli olduğunu ifade etti.

Öğrencilerimizin ve mezunlarımızın İzmir’de gerçekleşecek ve yaklaşık 500 firmanın katılacağı kariyer fuarını bir fırsat olarak algılaması gerektiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisimizin öncülüğünde ve Ege Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek ‘Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’ 20-21 Mart 2022 tarihlerinde İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda katılımcıları karşılayacak.  Nitelikli işgücü ile sektörlerin önde gelen temsilcilerinin buluşacağı fuarda siz de yerinizi alın. Nitelikli istihdama katkı sağlamak amacıyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen, mekân ve zamandan bağımsız olarak, öğrencilerin ve işverenlerin bir araya gelmesine olanak sağlayan ‘Yetenek Kapısı’nın bölgesel kariyer fuarında 500’ün üzerinde firma yer alacak. Öğrencilerimiz ve mezunlarımız 20-21 Mart 2022 tarihleri arasında firmaların insan kaynakları yetkilileri ile görüşüp geleceklerini şekillendirecek, iş alanlarında kariyer imkânlarını firmaların yetkili birimleri aracılığıyla öğrenecekler. Yine bu önemli fuarda paneller ve mülakat simülasyonları gibi etkinlikler ile de kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlama imkânı bulabilecekler. Öğrencilerimizi ve mezunlarımızı bu önemli fırsatı değerlendirmeye davet ediyorum.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN