Rektörümüz Öğrenci Topluluklarıyla Nazilli’de Bir Araya Geldi

26.12.2017
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarından temsilcilerle 23 Aralık 2017 tarihinde Nazilli’de düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Kahvaltıya, Rektörümüzün yanı sıra,  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, İşletme, Borsa ve Finans, Muhasebe, Ekonomi, Sosyal İnceleme ve Araştırma, Osmanlı Medeniyeti, Uluslararası Öğrenciler Topluluğu öğrencileri katıldı.

Öğrencilerin sorunlarını ve beklentilerini tek tek dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Bircan öğrenci topluluklarının tüm ihtiyaçlarının karşılanması için hazır olduklarının altını çizerek öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirtti. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda, topluluk üyeleri de faaliyetlerinden bahsederek gerçekleştirmek istedikleri etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Kahvaltı, fotoğraf çekimi ile son buldu.