Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Öğle Yemeğinde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

03.01.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 3 Ocak 2024 tarihinde Merkez Yemekhanede öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Yemekhaneye gerçekleştirdiği ziyarette öğrencilerle sohbet eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitenin imkânlarını öğrenciler için devamlı geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan V. Filiz Bayhan eşlik etti. Öğrencilere kendilerini geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, öğrencilerle yurt imkanları, gelecek planları ile ilgili sohbet ederek, öğrencilerin kampüs ve eğitim ile ilgili talep ve isteklerini dinledi.

Programın devamında, kampüs alanında Üniversitemiz Tiyatro Topluluğu’nun açtığı standı ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, sahneleyecekleri oyunlar hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN