Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Öğle Arasında Öğrencilerimizle Bir Araya geldi

03.11.2022
Üniversitemiz Kampüsünde öğrencilerle sık sık bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, merkez yemekhane ve kampüs alanında bulunan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Öğrenci odaklı yaklaşımla öğrenci memnuniyetini sürekli yüksek tutmaya çalıştıklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, üniversitenin imkânlarını öğrenciler için devamlı geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Faruk Uludağlı eşlik etti. Yemekhane dönüşü çimlerde oturan öğrencilere çay ikram ederek yeni akademik yılda kampüs ve eğitim ile ilgili görüşen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyerek, öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri, rekabete hazır olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yemekhane ve kampüs alanındaki görüşmelerde, öğrencilerden gelen özçekim isteklerini de kırmayan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, yeni akademik yılda öğrencilere başarılar diledi. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN