Rektörümüz Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu’nu Ağırladı

28.12.2017
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu’nu 28 Aralık 2017 tarihinde makamında ağırladı.

Görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Prof. Dr.Hatipoğlu’na üniversitemiz hediyelerinden takdim etti.

Afra Demirel’e Moral Ziyareti

Ziyaretin ardından  Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Esra Hatipoğlu, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde nükseden hastalığı sebebiyle lösemi tedavisi gören üniversite öğrencisi  Afra Demirel’i ziyaret ederek Afra’ya moral oldular.

Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak, Üniversitemiz Hematoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Ali Zahit Bolaman yer aldı.

Afra ile bir süre sohbet eden Rektörümüz, “ Üniversite olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz, dileriz bir daha bu sorunu  yaşamamak üzere iyileşirsin, diliyoruz ki sana uygun donör bulunur ve sağlığına kavuşursun.“ dedi.