Rektörümüz, MYK Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan’ı Makamında Ziyaret Etti

09.11.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Yönetim Kurulu ve Kurum Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan’ı 9 Kasım 2023 tarihinde makamında ziyaret etti.

Kurumlar arası iş birliği olanaklarının ele alındığı ziyarette, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemal İyem de hazır bulundu. Görüşmede, 2021 yılında Üniversitemizin iptal edilen yetkilendirilmesinin yeni mesleki alanlar eklenerek tekrar aktif hale getirilmesi konularında gerçekleştirilen çalışmalar, Europass ve Türkiye Yeterlilik Çerçevesinde (TYÇ) çalışmaların yapılması ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MYK Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kurumlar arası gerçekleşecek iş birliklerinin önemini vurguladı.