Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz MÜSİAD 5. Olağan Genel Kuruluna Katıldı

30.06.2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 30 Haziran 2021 tarihinde MÜSİAD Aydın 5. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi Camii İmamı Muhammet Aydın’ın gerçekleştirdiği Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurulda İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından MÜSİAD sinevizyon gösterimi gerçekleşti.

Hedefimiz Yeni Zirvelere Hep Birlikte Yükselmek

MÜSİAD Aydın Şubesi 5. Olağan Genel Kurul açılış konuşmasını gerçekleştiren Aydın Şube Başkanı Taner Kuşpaz,  “Hedefimiz bilgi üreten, politika belirleyen ve her alanda aksiyon alan bir kurum olmak, bulunduğumuz zirveden yeni zirvelere hep birlikte yükselmek.” dedi.

MÜSİAD Aydın’ın vizyoner kimliğini, tecrübe ve birikimini üyelerine aktarmaya devam ettiğini belirten Taner Kuşpaz,  “Sorunlarla baş edebilmenin, büyümenin ve ilerlemenin yolu değişmiş ve değişmekte olan tüm dengelere karşı daha ileri hedeflere yönelmekten geçiyor. Aydın’ın ve üyelerimizin sahip olduğu potansiyel tüm dünyaya hitap etmekte dolayısıyla tüm dünyayı bir pazar olarak görüyoruz.” dedi.

Aydın Bölgesine ve Ülkesine Büyük Katkılar Sunuyor

MÜSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi veren  Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerci konuşmasında, “Aydın turizm alanında sunduğu eşsiz güzellikleri, kadim geleneği ile işlenen, modern yöntemlerle işletilen bereketli toprakları ile bölgesine ve ülkesine büyük katkılar sunuyor. Şehirde ekonomik hayatın temelini oluşturan tarımın ağırlığı sanayi ve ticaret sektöründe yoğun olarak kendini hissettiriyor.” dedi.

Üniversitemizin başarılarına da konuşmasında yer veren Ahmet Şekerci, Veteriner Fakültemizin Dünyada 154. sırada yer aldığını ayrıca Üniversitemizde turizm ve savunma sanayi alanında önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini belirterek üniversite-sanayi iş birliğinin önemine değindi.

ADÜ Ailesi Olarak İş Birliğine Hazırız

Üniversite- sanayi iş birliği çalışmalarını önemsediğini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ailesi olarak her türlü iş birliği, proje ve AR-GE çalışmasına her zaman hazırız.  Kentimiz tarım, sanayi ve turizm alanlarında donanım ve potansiyel sahibi Üniversitemizin de bilgi birikimi ile bu gücü en iyi şekilde kullanacağımıza inancım tam.” dedi.

Konuşmaların ardından Aydın Şube Başkanı Taner Kuşpaz,  Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerci’ye hediye takdiminde bulundu ve yeni üyelere yönelik rozet töreni gerçekleşti.

MÜSİAD Aydın 5. Olağan Genel Kurulu, Divan Heyeti seçiminin ardından genel kurul gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile sona erdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN