Rektörümüz, Mühendislik Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

22.08.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, 21 Ağustos 2023 tarihinde Mühendislik Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Bülent Kent’e Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Turgay Eray ve Fakülte Sekreteri Gamze Mumcuoğlu ile idari ve akademik kadro eşlik etti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci tarafından, fakültede bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra Mühendislik Fakültesi akademik ve idari personeli ile sohbet edip istişarelerde bulundu.