Rektörümüz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti

11.08.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar’ı 11 Ağustos 2023 tarihinde makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu eşlik ederken; Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Arif Bilgin ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celal Ateş ve Prof. Dr. Ali Sülün ile Genel Sekreter Nagehan Şahin de ziyarette yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette ayrıca iki üniversite arasında gerçekleşebilecek iş birliği ve projeler görüşüldü.