Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Moleküler Patoloji Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

11.01.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 11 Ocak 2024 tarihinde Üniversitemiz Hastanesi Moleküler Patoloji Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Halil Erdoğdu tarafından 2016 yılından itibaren kanser hastalarına tanı, tedavi ve takip aşamalarında hizmet veren Moleküler Patoloji Merkezi hakkında bilgiler verildi. Kanser hastalarının tedavi sürecinde vazgeçilmez olan ‘Akıllı İlaçlar’ ve Moleküler Patoloji Merkezi’nde yapılabilecek kök hücre çalışmaları hakkında bilgi veren Doç. Dr. Erdoğdu, ADÜ Hastanesi Moleküler Patoloji Merkezi’nin başta Aydın olmak üzere Ege Bölgesi ve diğer illerden gelen kanser hastalarına Akıllı İlaç tedavisi için şans tanıdığını belirtti.

Merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan ve akademik-idari personel ile istişarelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, kanser hastalarına yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı doktorlar ve sağlık çalışanlarına başarılar diledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN