Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Miniklerle Bir Araya Geldi

25.04.2019
Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir Üniversitemiz Uygulama Anaokulu minikleriyle 25 Nisan 2019 tarihinde bir araya geldi.

Üniversitemizde çeşitli etkinliklerle kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve eşi Demet Turan Aldemir, yarınlarımızın teminatı olan çocukları ziyaret etti. Üniversitemiz Uygulama Anaokulu’ndaki çocuklarla bir araya gelen Rektörümüz, miniklerle tek tek tanışarak bir süre sohbet etti. Miniklerin de oldukça eğlenceli vakit geçirdiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, miniklere hediyelerini kendi elleriyle dağıttı. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Yarınlarımızın en büyük teminatı çocuklarımızdır. Çocuklarımızı günümüz koşullarına göre değil yarının koşullarına göre eğiterek gözlerindeki pırıltıyı doğru alanlara kanalize etmeliyiz. Yarınların güçlü ülkesine ulaşabilmek için bunu şimdiden yapmalıyız.” diye konuştu.

Etkinliğin sonunda Üniversitemiz Uygulama Anaokulu personeli ve çocuklarla 23 Nisan Hatırası önünde fotoğraf çektiren Rektörümüz, miniklerle vedalaşırken personele de çalışmalarında başarılar diledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN