Rektörümüz, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u Ziyaret Etti

13.10.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 11 Ekim 2023 tarihinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemal İyem’in de hazır bulunduğu ziyarette, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’a Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve devam eden projelerimiz hakkında bilgi veren  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, karşılıklı iş birlikleri konusunda da istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükuzun, yeni akademik yılda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent’e ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri ve personeline başarılar diledi.