Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Liseli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

26.11.2019
Üniversite tanıtım gezileri kapsamında İzmir Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, 26 Kasım 2019 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kampüsü’nü ziyaret etti.

Atatürk Kongre Merkezi’nde Üniversite tanıtım filminin gösterimi ile başlayan tanıtım programı, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından yapılan bilgilendirme sunumu ile devam etti. Sunumun ardından Üniversitemiz Merkez Kampüsü’nde yer alan Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi ziyaret edildi. 44 öğrenci ve 4 öğretmen eşliğinde gerçekleştirilen gezi programı dahilinde Fakülteler hakkında detaylı bilgiler alan öğrenciler, tercihlerinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’ne yer vereceklerini ifade ettiler.

Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi’nin Üniversitemizi ziyareti sırasında, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir de öğrencilerle bir araya gelerek ADÜ’nün ön plana çıkan güçlü yanlarından bahsetti. Öğrencileri, kendilerine emanet edilmiş evlatları olarak gördüklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, gelecek dönemde Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi öğrencilerini de ADÜ’de görmekten mutluluk duyacağını söyledi.

Her geçen yıl Üniversitemizin marka değerinin artacağına vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilere her zaman kapılarının açık olduğunu, en kısa zamanda Tire’yi ziyaret edeceğini dile getirerek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.  

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN