Rektörümüz, Kudüs’e Yapılan Saldırı için Düzenlenen Kınama Toplantısına Katıldı

11.05.2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, İsrail'in Doğu Kudüs'te gerçekleştirdiği saldırıya karşı 11 Mayıs 2021 tarihinde Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen kınamaya katıldı.

.Toplantıya ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz, Sultanhisar MYO Müdürü Doç. Dr. Savaş Duman, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Reşat Kartal ve İdari Mali İşler Daire Başkan Vekili Faruk Uludağlı katıldı.

Kent Meydanında gerçekleşen Kınamada “Filistin’in her bölgesinde, sokağında ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı, Kudüs’ü savunan bütün Müslümanlar adına direniş gösteren yürekli Filistinli kardeşlerimizi selamlıyoruz. Onların yanında olmaktan asla geri adım atmayacağız.” ifadelerine yer verildi.

Toplantı, Doğu Kudüs’e gerçekleşen saldırıda yaşamını yitiren Filistinliler için dua edilmesinin ardından sona erdi.