Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Köşk Meslek Yüksekokulunda İncelemelerde Bulundu

10.08.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, 10 Ağustos 2023 tarihinde Köşk Meslek Yüksekokulunda (MYO) incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu’na, MYO Müdürü Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Nail Akgül ve MYO Sekreteri Nasuh Çankaya eşlik etti. MYO Müdürü Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman tarafından,  Meslek Yüksekokulunda bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Binanın teknik durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra Köşk Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile sohbet edip Meslek Yüksekokulu ve bölümlerin sorunları konusunda istişarelerde bulundu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN