Rektörümüz Kardiyoloji Servisini Ziyaret Etti

06.12.2022
Cumhurbaşkanımızın destekleriyle açılan Üniversitemiz hastanesi yeni binasında faaliyete geçen, kardiyoloji servisi 5 Aralık 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir tarafından ziyaret edildi.

Üniversitemiz hastanesinde gerçekleştirilen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e , Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Fedi Ercan ve Hastane Başmüdürü Selim Ekizler eşlik etti.

Kardiyoloji kliniğine başvuran hastalarımızın daha etkin ve konforlu hizmet almasının yanında yataklı servislerimizin yoğunluğunu azaltarak, günlük akış içerisinde daha etkin ve verimli kullanılmasının amaçlandığı servis ile üniversitemiz hastanesi adına yapılan hizmetlere yenisi eklenmiş oldu.

Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör’den bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, daha sonra hastane içinde diğer birimleri gezerek çalışanlarla sohbet etti.