Rektörümüz, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen ile İstişarelerde Bulundu

20.12.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 20 Aralık 2023 tarihinde Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Karacasu Memnune İnci MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Niyazi Küçük’ün eşlik ettiği görüşmede, Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci MYO’da yapılması planlanan çalışmalar ile yürütülecek projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Ziyaret sonrasında Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen ile birlikte Karacasu Töz Konağı ve Helvacılar Konağı’nı da gezerek incelemelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversite ve Belediye iş birliğinde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.