Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz İş Dünyası Toplantısına Katıldı

26.11.2018
İş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati’nin konuşmacı olarak katıldığı “Türkiye Ekonomisi Kazanımlar ve Dengelenme Süreci” konulu konferans, 19 Kasım 2018 tarihinde Aydın Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın da katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger; hükümeti temsilen Bakan Yardımcısının ilimize teşrifinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Köşger, “Merkez yönetimin, taşraların en kılcal noktalarına kadar nüfuz ederek, problemleri en ince detayına kadar değerlendirerek kararlar aldığını görmekteyiz. Burada bir araya gelişimiz de bunun bir göstergesidir.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati iş dünyasının Türkiye’nin geleceği için önemli bir yapı taşı olduğunu belirterek “İş dünyasına katkılar sunan çok değerli girişimcilerimiz var. Onların sorunlarına hızlı hareket ederek çözümler bulmamız gerekiyor. Özellikle yerelde oluşan aksaklıkların merkezi idare aracılığıyla çözülebilmesi noktasında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Toplantı iş dünyasının sorunlarının dinlenmesi ve çözüm önerileriyle sona erdi.

 

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN