Rektörümüz, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti

30.04.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 30 Nisan 2024 tarihinde İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesini (İTBF) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan ve Genel Sekreter Yardımcısı V. Tanfer Bilge eşlik etti. İTBF Dekan V. Prof. Dr. Şahabettin Yalçın, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mesut Günenç ve Doç. Dr. Tuncay Saygın ile görüşerek İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesindeki eğitim-öğretim süreci içerisinde gerçekleştirilen ve devam eden projeler hakkında bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, akademik faaliyetler ve derslikler hakkında da görüşmelerde bulundu.

Ziyaretin devamında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Fen Fakültesi Dekan Vekilliği görevine atanan Prof. Dr. Aytaç Gürhan Gökçe’ye yeni görevinde başarılar dileyerek; fakülteye verdiği hizmetlerinden ve Üniversitemize yaptığı katkılardan dolayı Prof. Dr. Mihrican Muti’ye teşekkür etti.