Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, İl Pandemi Kurulu Toplantısına Katıldı

12.03.2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 11 Mart 2021 tarihinde Efeler Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen İl Pandemi Kurul Toplantısına katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy Başkanlığında gerçekleşen İl Pandemi Kurulu Toplantısına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra ilgili kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı. Son dönemde hayata geçen ve Türkiye’deki tüm illerdeki vaka sayılarıyla oluşturulan risk haritasında sarı bölgede yer alan Aydın’da kontrollü normalleşme süreci ve süreçte olası vaka artışlarını engellemek için gerçekleştirilen toplantıda uygulanacak protokoller konuşuldu. 

Maske Mesafe ve Hijyen Protokolünü Titizlikle Uyguluyoruz

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi olarak yürütülecek tüm çalışmalarda özveriyle bulunmaya hazır olduklarını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Burada önemli bir toplantıyı gerçekleştirdik. Katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Üniversite olarak öğrencilerimizin bu süreci en az kayıpla atlatmaları için duruma göre pozisyon aldık. Bazı bölümlerimizde yüz yüze eğitime başlasak da maske mesafe ve hijyen protokolünü titizlikle uyguluyoruz.” dedi.

Bu Süreci Toplumsal Dayanışma ve Devletimizin Gücüyle Aşacağız

Üniversitemiz Hastanesinin pandemi sürecini başarılı bir şekilde yönettiğini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere sahada olan her kurumun personeli çok önemli ve özel bir çabayla çalışmalarını sürdürüyor. İnanıyorum ki bu süreci toplumsal dayanışma ve devletimizin gücüyle aşacağız.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN