Rektörümüz, İl Müftülüğü Tarafından Düzenlenen Hafızlık İcazet Merasimine Katıldı

11.05.2024
Hafızlık eğitimini tamamlayan 133 öğrenci için İl Müftülüğü tarafından Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda “Hafızlık İcazet Merasimi” gerçekleştirildi.

Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın da katıldığı merasime AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Ömer Özmen, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, İl Müftüsü Hasan Güneş, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile  başlayan ve 133 öğrencinin Hafızlık Belgesini aldığı törende, ayrıca mehteran konseri de gerçekleştirildi.

Programda, Vali Yakup Canbolat başta olmak üzere protokol üyeleri tarafından hafızlara belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.