Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Hemşirelik Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

01.08.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, 1 Ağustos 2023 tarihinde Hemşirelik Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu’na, Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yıldız Denat ve Dr. Öğr. Üyesi Emel Tuğrul ile Fakülte Sekreteri İbrahim Öztürk eşlik etti. Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu tarafından, fakültede bulunan bölümler ile teknik ve fiziksel imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, laboratuvarlarda ve dersliklerde de incelemelerde bulundu. Binanın teknik durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra Hemşirelik Fakültesinin idari ve akademik personeli ile sohbet etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN