Rektörümüz, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’nu Makamında Ağırladı

11.12.2023
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, 11 Aralık 2023 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nun da eşlik ettiği görüşmede; Üniversitemizde yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Görüşmede Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemiz spor tesisleri hakkında bilgi vererek, tesislerin Üniversitemiz ve ilimizin ihtiyaçlarını karşılayan güçlü altyapısı ile hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

Gelişim sürecine hız vermek adına ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve dayanışma içinde olmanın önemine değinen Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e çalışmalarında başarılar diledi.