Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Gazeteciler Federasyonu Başkanını Ağırladı

25.01.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Anadolu Spor Gazetecileri Genel Başkanı İbrahim Erdoğan’ı, 24 Ocak 2018 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarette, Yılmaz Karaca ve İbrahim Erdoğan’ın yanı sıra Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Semra Şener, Cemiyet üyeleri ile Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arş. Gör. Ali Emre Dingil de yer aldı.

Aydın Gazeteciler Cemiyetinin 22 -25 Ocak tarihleri arasında Üniversitemiz  Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) Salonu’nda gerçekleştirdiği “Kent Muhabirliği Uygulamalı Eğitim Programı” projesinde eğitim vermek için Üniversitemize gelen Türkiye  Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, “Güney Ege Kalkınma Ajansı  2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen bu projenin ve eğitim programının Aydın basını için verimli bir platform olacağını düşünüyorum.” dedi ve Rektörümüzle gündemi değerlendirdi.

Görüşme öncesi, Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü de ziyaret eden ekibe Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arş. Gör. Ali Emre Dingil, Üniversitemiz ile Aydın basınının ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN