Rektörümüz, Fen Fakültesini Ziyaret Etti

08.08.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Fen Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Mihrican Muti Erdem’i, 8 Ağustos 2023 tarihinde ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu eşlik etti. Fen Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Aytaç Gürhan Gökçe ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyarette; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Dekan V. Prof. Dr. Mihrican Muti Erdem’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Üniversitemiz Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mihrican Muti Erdem, nazik ziyaretleri için Üniversitemiz yönetimine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca fakülte ve bölümlerin sorunları konusunda istişarelerde bulunuldu.