Rektörümüz, Fen Fakültesini Ziyaret Etti

09.12.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 8 Aralık 2022 tarihinde Fen Fakültesini ziyaret ederek, fakültede incelemelerde bulundu.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e,  Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Kubilay Metin, Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Selçuk Hazır ve Prof. Dr. Aziz Avcı eşlik etti.

Fakültede yer alan Türkiye Yaban Arıları Müzesi (TUYAM) ve Zooloji Müzelerini de ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, her iki müzede de sergilenen örneklerle biyolojik zenginliğe sahip birçok canlıya ev sahipliği yapılması ve uluslararası anlamda gen merkezi olması dolayısıyla Üniversitemiz adına önemli araştırmalara ev sahipliği yaptığını ifade etti.

Fen Fakültesi öğrencileriyle de bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerle sohbet etti ve masa tenisi oynadı.