Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

05.11.2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör –Öğrenci buluşmaları kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencileri ile 5 Kasım 2021 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.

Toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay Metin, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz kampüsünün öğrenci odaklı bir kampüs olduğuna ve öğrencilerimizin fikirlerine önem verdiğine vurgu yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Sevgili gençler; sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Aileleriniz sizleri bize emanet etti. Bizlerde sizi kendi evlatlarımızdan ayırmadan, bilgi ve kültür ile donatarak ailelerinize teslim edeceğiz. Ben, üniversite eğitimini bir insan atlası çalışması olarak görüyorum. Karakterinizi, kişiliğinizi ve hayatını seçme arifesinde olduğunuz bu dönemde bizler her zaman yanınızdayız.” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör-öğrenci buluşmalarının sonunda fakültenin akademisyenleri ile 2021-2022 Akademik yılını değerlendirdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN