Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Engelsiz Kep Töreni Sonrası Öğrencileri Makamında Ağırladı

15.05.2024
10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Koçarlı Meslek Yüksekokulu tarafından Üniversitemizde düzenlenen “Engelsiz Kep Töreni” kapsamında öğrenciler, 15 Mayıs 2024 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Arslan ve Öğr. Gör. Hayrettin İlker Özdemir, Çocuk Gelişim Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ayfer Ergezen ile Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ve Hacı Hüseyin Aslan Özel Eğitim Uygulama Okulu, Ege Güldem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Seda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürleri ve öğrencileri yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, öğrencilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Engelli bireylerin hayatın her alanında olduğu gibi Üniversitemizdeki eğitsel imkanlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimlerinin de kolay olabilmesi adına yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Üniversitemiz bu anlamda erişilebilir ve engelsiz bir üniversite olma yolunda emin adımlarla yoluna devam etmektedir ve daha iyisi için de çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent tarafından öğrencilere belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN