Rektörümüz Engelli Öğrencimize Verdiği Sözü Tuttu

02.03.2017
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Mustafa Erol’u, 1 Mart 2017 tarihinde makamında ağırladı.

Okuma yazmayı kendi imkânlarıyla öğrenen engelli öğrencimiz Mustafa Erol, 19 Ekim 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etmişti. Bu ziyarette, ellerini kullanamayan Mustafa Erol’a bilgisayar sözü veren Rektörümüz, sözünü yerine getirerek Erol’a bilgisayar hediye etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan,“ Azmin ve başarının örneği olan gencimizin ve diğer tüm engelli yurttaşlarımızın önündeki tüm engelleri kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Daha önce otobiyografisini yazan Mustafa’dan yeni kitaplar yazmasını bekliyoruz.” diyerek  Adnan Menderes Üniversitesi’ndeki eğitim sürecinde kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti ve eğitim hayatında başarılar diledi.