Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Dünya Şampiyonu Güreşçilerimizi Ağırladı

09.01.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri Milli Güreşçilerimiz Yunus Emre Dede, Fatih Cengiz ve Süleyman Atlı’yı, 5 Ocak 2018 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, madalya kazanan öğrencilerimiz Fatih Cengiz, Süleyman Atlı ve Yunus Emre Dede yer aldı.

Polonya’da düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası Grekoromen 75 kiloda Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Fatih Cengiz’i, aynı Şampiyona da serbest stilde 57 kiloda bronz madalya kazanan Süleyman Atlı’yı, U23 Serbest Güreş Türkiye Balıkesir Şampiyonası’nda 97 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Yunus Emre Dede’yi tebrik ederek başarılarıyla Üniversitemizi gururlandırdıklarını söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, bundan sonraki müsabakalarda kendilerine başarılar diledi.

Sampiyonalarda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını ifade ederek Antrenörleri Sefa Ülker ve Serdal Çavuşoğlu’na teşekkür eden sporcularımız, “Bize bu imkanı veren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ile BESYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Karacabey’e teşekkür ediyor, desteklerinin devamını diliyoruz.” diyerek kupa sevincini Rektörümüzle paylaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan “Üniversitemizde spor alanında güzel gelişmeler oluyor, her branşta öğrencilerimiz başarılara imza atıyor. Sporcularımızı tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN