Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Diş Hekimliği Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

04.10.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, 3 Ekim 2023 tarihinde Diş Hekimliği Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol’a Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sultan Keleş, Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Burcu Gürsoytrak, Hastane Müdür Yardımcısı Osman Kula ile Fakülte Sekreteri Halil İbrahim Bilici, akademik ve idari kadro eşlik etti. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sultan Keleş tarafından, fakültede bulunan bölümler ile teknik ve fiziksel imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, laboratuvarlarda ve dersliklerde de incelemelerde bulundu. Binanın teknik durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra Diş Hekimliği Fakültesinin idari ve akademik personeli ile sohbet ederek istişarelerde bulundu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN