Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Diş Hekimliği Fakültesi ile Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

16.01.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 16 Ocak 2024 tarihinde Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi ile Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sultan Keleş, Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Burcu Gürsoytrak, Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Kamertap Cırık ve Diş Hekimliği Fakülte Sekreteri Halil İbrahim Bilici eşlik etti.

Öğrenci kapasitesi artırılan derslikleri inceleyerek fakültenin eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, projesi devam eden tam teşekküllü Diş Hekimliği Fakültesi binası ve hastanesinin en kısa sürede tamamlanması için gerekli faaliyetlerin yapıldığını belirtti.

Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde yapımı devam eden 25 unitlik Entegre Kliniği’nde incelemelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Hastane bünyesinde açılması planlanan ikinci Genel Ameliyathane için desteklerimiz devam ediyor. Bununla birlikte hizmet verilen hasta sayısının artırılması için hastaneye ilave 8 adet yeni hasta koltuğu ve hasta tedavisinde kullanılacak farklı cihazların alımı için talimat verildi. Hastaların günlük akış içerisinde olanakları daha verimli kullanabilmeleri için hastane adına yapılan hizmetlerimiz devam edecektir.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN