Rektörümüz, Didim Meslek Yüksekokulunda İncelemelerde Bulundu

14.08.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 14 Ağustos 2024 tarihinde Didim Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol’un eşlik ettiği ziyarette, Didim MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Muhammet Nimet Çavuş, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hasan Kamacı ve Öğr. Gör. Metin Polat ile MYO akademik ve idari personeli hazır bulundu.

MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Muhammet Nimet Çavuş tarafından, Meslek Yüksekokulunda bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Binanın teknik durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra Didim Meslek Yüksekokulu idari ve akademik personeli ile sohbet etti.