Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Depremzede Aileler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

15.04.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 14 Nisan 2023 tarihinde Üniversitemiz Sosyal Tesisleri ADÜ Restaurant’ta düzenlenen “ İftar Yemeği" programında, depremden etkilenen aileler ile bir araya geldi.

İftar yemeğine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Akyol, Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Genel Sekreter Yrd. Erdal Meşe, Genel Sekreter Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu ile depremzede aileler katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Malatya, Adana, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Adıyaman illerinde meydana gelen depremler sonucu yaşananlar hepimizi derinden etkilemiştir. Tek dileğimiz bu acı günlerin tekrar yaşanmamasıdır.  Ramazan ayının bu mübarek günlerinde, iftar programında sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyor, sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum.” dedi.

İftar yemeğinin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent,  iftara katılan depremzede aileler ile vedalaşarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN