Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Cumhurbaşkanlığı Programı için Hafta Sonu Çalışan Personeli Öğle Yemeğinde Ağırladı

17.01.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 17 Ocak 2022 tarihinde Cumhurbaşkanlığı programı için hafta sonu çalışan personeli öğle yemeğinde ağırladı.

Programa; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol, ve Prof. Dr. Cumali Öksüz, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe, daire başkanları ve personelimiz katıldı.

Cumhurbaşkanlığı programında göstermiş olduğu özverili çalışmadan dolayı personele teşekkür ederek konuşmasına başlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Elde ettiğimiz sonuç başarıdır, bu başarının sahibi de sizlersiniz. Göstermiş olduğunuz aidiyet duygunuz ve özverinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Personelin her türlü sorunda kendisi ile iletişime geçebileceğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,“ Aydın Adnan Menderes Üniversitesi olarak  büyük bir aileyiz. Her türlü sorunumuzu hep birlikte çözeceğiz. Huzur ve sükunet içerisinde çalışarak çok güzel işler ortaya çıkaracağımıza inancım tam.” dedi.

Personel ile birlikte öğle yemeği yiyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, daire başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN