Rektörümüz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile İstişarelerde Bulundu

18.04.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı 18 Nisan 2024 tarihinde makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’in de hazır bulunduğu görüşmede, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Üniversitemiz arasındaki iş birliği imkanları ve proje geliştirme konularında istişarelerde bulunuldu.

Üniversitelerle iş birliği halinde yürütülen eğitim hizmetleri çalışmalarının çok kıymetli olduğunu belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.