Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Buharkent MYO Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

17.01.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 13 Ocak 2022 tarihinde Buharkent MYO Öğrencileri ile Buharkent’te bir araya geldi. Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin hazırladığı sergiyi de gezen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerin el emeği ürünleri tek tek inceleyerek özverileri dolayısıyla öğrencilere teşekkür etti.

Rektör-Öğrenci buluşmaları kapsamında Buharkent Meslek Yüksekokulu’na ziyarette bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, konferans salonunda öğrencilerle buluştu. Toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Buharkent Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Necati Çobanoğlu ve Buharkent MYO öğretim elemanları katıldı.

 Öğrencilere öğretim üyelerimizi rol model almaları tavsiyesinde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Sizler, bizlerin gözbebeğisiniz, o yüzden size evlatlarım diyorum. Aileleriniz tarafından bize tertemiz emanet edildiniz. Bizlerde, sizleri bilgiyle donatıp ailelerinize teslim edeceğiz. Bu ülke, bu millet sizlerin omuzlarında yükselecek. Devletimiz, tüm imkanlarını gençlerimiz için seferber etmiş durumda. Sizleri donanımlı birer birey olarak yetiştirmek birinci önceliğimiz.” dedi.

 Üniversitemizin son dönemde bilimsel başarıları ile gururlandırdığını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Dünyanın en başarılı bilim adamları listesinde dört başarılı akademisyenimiz yer aldı. Teknoloji Geliştirme Bölgemiz Teknokent, 26 basamak birden yukarı çıktı. En çok proje yapan 15. üniversiteyiz. Üniversitenizin başarıları ile gurur duyun ve bilimin gücü ile sizleri en iyi şekilde geleceği hazırladığımıza emin olun.” dedi.

 Öğrencileri evlatlarından ayırmadığını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Kedinizi yalnız hissetmeyin. Anne babanız burada olmayabilir ama bizler, sizin yanınızdayız.  Huzur ve mutluluğunuz için çok çalışıyoruz Sizleri, bilgi ve kültür ile donatarak ülkemizin geleceği için hazırlayacağız.” dedi.

 Buharkent Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Necati Çobanoğlu ile okulda incelemelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, daha sonra öğrencilerin el emeklerinden oluşan sergiyi gezdi. Okulda ve sergide öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerden gelen özçekim isteklerini geri çevirmedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN