Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Buharkent Meslek Yüksekokulunda İncelemelerde Bulundu

20.12.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, 20 Aralık 2023 tarihinde Buharkent Meslek Yüksekokulunda (MYO) incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç’a; Buharkent MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kaya, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Emine Ertürk Şahin ve Öğr. Gör. Gözde Çetin ile akademik ve idari kadro eşlik etti. 

Buharkent MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kaya tarafından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Meslek Yüksekokulunda bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken, eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili bilgiler verildi.

Programın devamında CEYBER A.Ş. ve Buharkent MYO arasında imzalanan protokol kapsamında öğrencilerin kullanıma sunulan Çağrı Merkezi Hizmetleri Laboratuvarı’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

MYO öğrencileri ile konferans salonunda bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerden gelen talep ve önerileri dinledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN