Rektörümüz Başkanlığında, MYO Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

20.08.2024
Üniversitemiz bünyesindeki meslek yüksekokullarının mevcut durumlarının değerlendirilmesi ve yol haritasının belirlenmesi amacıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent başkanlığında, 20 Ağustos 2024 tarihinde Meslek Yüksekokulu Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan ile Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Özçağ katıldı.

Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen sunumda, meslek yüksekokullarının akademik ve idari durumları hakkında değerlendirme yapılarak, eğitim kalitesini artıracak hedefler üzerinde duruldu.