Rektörümüz Başbakan Danışmanını Ağırladı

08.12.2017
Rektörümüz Başbakan Danışmanı Hayri Çavuşoğlu’nu, 6 Aralık 2017 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarette, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan da hazır bulundu.

Üniversitemizdeki yatırımlar ve projeler hakkında bilgi alan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayri Çavuşoğlu, Adnan Menderes Üniversitesindeki gelişimi yakından takip ettiklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Sayın Faruk Özlü’nün teşrifleriyle açılan Teknokent hakkında da bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 64. Teknoloji Geliştirme Bölgesi ilan edilen Adnan Menderes Üniversitesi Teknokenti’nin girişimcilerin hayallerini gerçekleştireceği, akademisyen ve araştırmacıların şirketleşebileceği bir ortam sağlayacağını belirtti.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Hayri Çavuşoğlu’na Üniversitemiz hediyelerinden takdim etti.