Rektörümüz, Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Başkanlığında Düzenlenen STK Toplantısı’na Katıldı

11.12.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu başkanlığında sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ile 11 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Aydın’da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yürütülecek projeler hakkında istişarelerde bulundu.