Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Bakan Selçuk’la Bir Araya Geldi

07.02.2020
Van'da 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği çığ felaketinde şehit olan Aydınlı Uzman Çavuş Muammer Keskin’in cenazesi için ilimize gelen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve protokol üyeleriyle Valilik makamında bir araya geldi.

Çine’de gerçekleşecek cenaze töreni öncesi Aydın’da ziyaretlerde bulunan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, Üniversitemizdeki gelişmeler hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’den bilgi aldı. Bakan Selçuk, Valilik tarafından Cuma günleri düzenlenen randevusuz halk gününde, vatandaşların sorunlarını yüz yüze dinledi.

Şehit Uzman Çavuş Keskin’in cenazesi için Çine ilçesine hareket eden Bakan Selçuk’un törenin ardından Muammer Keskin’in ailesi ile Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü tarafından belirlenen başka bir şehit ailesini de ziyaret edeceği bildirildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN