Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz AYTO’nun Açılışına Katıldı

14.03.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 12 Mart 2018 tarihinde Aydın Ticaret Odası (AYTO)’nın Ilıcabaşı Mahallesi’ndeki yapımı tamamlanan yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Törene; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın Ticaret Odası Başkanı (AYTO) Hakan Ülken, Belediye Başkanları, Borsa ve Oda Başkanları, İl Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasında AYTO Başkanı Hakan Ülken bu hizmet binasının uzun yıllar Aydın ekonomisine hizmet vereceğini söyleyerek, İlimize ve AYTO üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise, “Aydın bizim için istiklalimizin meşalesini yakan şehirdir, adaletsizliğe ve zulme uğrayanları cesurca savunan, milletin izzetini namusunu koruyan efelerin zeybeklerin şehridir. 100 sene önce İstiklal Harbinde ecdadın sahip olduğu ruh ve iman bugün de Aydın’daki torunlarında mevcuttur.” dedi ve Ticaret Odasının Aydın için öneminden bahsetti.

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş yeni hizmet binasının Aydının kolektif zihniyetinin gelişmesine katkı sağlamasını istediklerini belirterek, Aydın’a kazandırılan bu binanın hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, “Aydın ülkemizin tarımda, ticarette, turizmde öncü illerinden birisi. Bu hizmet binası, Aydın’ın ticaret hayatında gerektiği yeri almasına bir vesile olsun. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin kurdeleyi kesmesiyle AYTO’nun yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN